Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Min Hund Håller Växande På En Viss Person

Hundar växer för att varna deras pack om ett upplevt hot och att avvärja det hotet, men det är definitivt inte coolt när din pooch bar sina tänder på en vän eller familjemedlem.


Hundar växer för att varna deras pack om ett upplevt hot och att avvärja det hotet, men det är definitivt inte coolt när din pooch bar sina tänder på en vän eller familjemedlem. Det kan också vara särskilt alarmerande om din hund fokuserar på att han växer på en viss person. Denna typ av beteende bör korrigeras så tidigt som möjligt genom träning och korrekt socialisering.

Min hund håller växande på en viss person: hund

Grundutbildning

Få din hunds respekt och lydnad genom konsekvent positiv förstärkningsträning. Lär din hunds grundläggande kommandon som "sitta", "stanna" och "tyst" och träna dessa kommandon dagligen.

En trött hund är en bra hund

Håll din hund från någon kontakt med den person som hon gräver tills hon är noggrant utövad. Om hon är trött, kommer din pooch inte att få energin att vara aggressiv mot den här personen.

Belöna inte dåligt beteende

Ge inte din hund någon uppmärksamhet eller tröst när han grånar; Det kommer bara att uppmuntra det dåliga beteendet. Lär honom snarare ett enkelt budskap om "Tyst" eller "Var still", och tala det med honom fast och lugnt när han gropar.

Socialisera Pooch med personen

Få den personen din hund växer i sittande i en stol. Kasta hunden godis eller kibble runt stolen och låta din hund närma sig på egen komfortnivå. Låt inte din vän prata eller flytta de första gången du försöker denna övning. När din hund börjar associera denna person med säkra godisar, får han utfärda kända kommandon som "Come" eller "Sit." Låt honom belöna din hund med en behandling. Om hunden gräver, ta bort henne från rummet med en fast "Nej" och försök igen om några minuter. När din hund blir mer bekväm, fortsätter hon att få din vän att skänka henne och sköt henne.

Varning: Om din hund fortsätter att växa på den här personen, trots fortsatt träning, ta inte några chansar för en bit; söka professionell hjälp.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Biverkarnas Biverkningar För Hundar

✔ - Det Kostar Inget Att Titta På Världens Största Hundshow

✔ - Hur Man Tar Hand Om En Kattunge


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!