Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Nonshedding Hundar Som Är Bra Med Barn

Om ditt barn ber om en valp, men han eller nÄgon annan i familjen Àr allergisk, Àr inte allt nödvÀndigtvis förlorat.


Om ditt barn ber om en valp, men han eller nÄgon annan i familjen Àr allergisk, Àr inte allt nödvÀndigtvis förlorat. Medan det inte finns nÄgot sÄdant som en hypoallergen hund, orsakar vissa raser inte lika mycket av en reaktion hos allergiska individer. Kanske allergier Àr inte ett problem, men du vill inte ha hundhÄr över hela huset. Du mÄste ocksÄ hitta en ras som Àr bra med barn och inte skjulas. SÄdana hundar existerar.

Running Portuguese Water Dog Puppy

Den portugisiska vattenhunden Àr aktiv nog för barn, men lÀmnar inte hÄr i huset.

Standardpudlar

Medan leksak och miniatyrpudlar kan vara för kÀnsliga för barn - och har inte riktigt temperament för ungdomar - fyller en standardpudel rÀkningen. Mycket smart och lÀtt att trÀna, standardpudeln gör ett bra komplement till den aktiva familjen. Medan en familjdjur inte behöver se ut som en showhund, behöver pudeln regelbundna besök hos groomer för klipping. En standard Àr en pudel över 15 tum hög vid mognad. Rasstandarden Àr densamma för alla tre typer av pudlar, differentierade endast efter storlek. Poodles förekommer i en mÀngd olika fÀrger, inklusive svart, vit, grÄ, brun, grÀdde och aprikos.

Portugisisk vattenhund

Om du har en pool, eller njut av att gÄ till stranden, har du en extra bonus med denna vattenÀlskande hund. Den portugisiska vattenhunden Àr inte bara en bra följeslagare för barn, men han spelar ocksÄ bra med fyrfotade vÀnner, inklusive kattdjur. Han Àr en stor hund som mognar mellan 17 och 23 tum lÄnga pÄ axeln och vÀger mellan 35 och 60 pund, vilket Àr ett bÀttre val för Àldre barn Àn mycket smÄ barn. Liksom pudeln, skjuter inte hans vÄgiga eller lockiga pÀls, men han krÀver regelbunden grooming för att undvika att bli en mopp. BelÀggningsfÀrgerna Àr bruna eller svarta eller de nyanser som Àr blandade med vitt.

Bedlington Terrier

Om du gÄr ut pÄ din Bedlington terrier, kan passersby göra en dubbel take. Du verkar vara att gÄ ett lamm. Trots att han Àr en terrier, Àr han lÄngt mindre djÀrv Àn den typiska jordhunden. Vid mognad stÄr Bedlingtons mellan 15 och 16 tum lÄnga pÄ axeln och vÀger mellan 17 och 23 pund. Hans kappa krÀver varje vecka borstning för att förhindra mattor, och han behöver tjÀnster av en professionell groomer - att behÄlla sitt utseende Àr inte för amatören. Bedlingtons Àr en utomordentligt lÄnglivad ras. Inte bara Àr de goda följeslagare för barn, men de Àr exceptionella vakthundar.

Pudelkorsarna

I Ärtionden har uppfödare korsat pudlar med andra raser för att skapa nonshedding hybridhunder. Trots att inte renrasiga har mÄnga av dessa kors blivit vÀl etablerade och gör bra val för familjer som söker en lek som inte lÀmnar hÄr i hans kölvatten. Labrador Retriever har hÄllit topplassen i antal amerikanska Kennel Club-registreringar i flera Är, men den hÀr snygga familjen gÄr ut som galen. Skriv in Labradoodle, ett poodle-Lab-kors och en smart hund med bra temperament. Om du föredrar en gyllene retriever kors, det finns goldendoodle. Mindre korsar inkluderar cockapoo, ett kors med cocker spaniel och ett utmÀrkt familjedjur. Schnoodle, en pudel och miniatyrschnauzer kors, Àr ett annat bra val för familjer.


Video: Belgian Griffon (Griffon Belge) / Dog Breed

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Pack Beteende Hos Wolves Vs Dogs

✔ - Amoxicillin För Att Behandla Uti I Katter

✔ - Ljudfrekvenser Som Är SmĂ€rtsamma För Hundar


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!