Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Nylabon Faror

Vissa hundar har omÀttliga aptit för tuggning.


Vissa hundar har omÀttliga aptit för tuggning. Valpar tenderar speciellt att tugga allt pÄ sin vÀg. Nylabone uppfanns som ett lÄngvarigt tuggalternativ för att hÄlla de aldrig slitna hundarna upptagna och sÀkra, men ett syntetiskt "ben" av oorganiska kemikalier kan inte vara sÀkert för din hund.

Nylabon Faror: nylabon

Evig tugga

Nylabon Faror: benet

Nylaboner Àr gjorda av en syntetisk polymer formad som ett ben. Till skillnad frÄn andra tuggar Àr de flexibla, oÀtliga och menade att vara lÄngvariga. Vissa Nylabone-produkter har köttfÀrger som kyckling och nötkött och kommer i olika storlekar frÄn valp och smÄ hundar till stora som passar för en samoyed. Tanken Àr att det syntetiska benet kan överstiga ekologiska tuggor som rÄhud och bullysticks.

Fördelar med Nylabone

Nylabon Faror: hund

Förutom att kunna hÄlla din hund upptagen lÀngre Àn de flesta tuggar, kan Nylabones ocksÄ spara pengar pÄ grund av deras motstÄndskraft. Och dÀr nÄgra chews, som rawhide, börjar bli röra och sönderfalla - Nylabones Àr kvar i takt. BÀttre Àn, nÀr de blir slobbery, smutsiga eller begravda i bakgÄrden, kan Nylabones lÀtt rengöras och ÄtergÄ till cirkulation.

Den sÀkra delen

Nylabon Faror: nylabon

Även tillverkarna av Nylabone vet att ingen tugga Ă€r oförstörbar. TillrĂ€ckliga hundtĂ€nder som slĂ„r ner pĂ„ ens det mest hĂ„llbara objektet kommer till slut att skapa lite slitage. De planerade för det. Nylabones tillverkare sĂ€ger att efter tillrĂ€ckligt med tuggning kommer Nylabones att ge bort smĂ„ skivor som inte Ă€r större Ă€n ris. Dessa spĂ„nar indikerar att cheven troligen fĂ„r en bra tĂ€nderrengöring. De hĂ€vdar att spĂ„nen sĂ€kert kommer att passera genom ett matsmĂ€ltningssystem och komma ut pĂ„ andra sidan. DjurĂ€gare borde förvĂ€nta sig detta.

Faran

Nylabon Faror: hund

Om en hund tappar bort bitar som Àr större Àn risstorlek, bör en husdjursÀgare oroa sig. Nylabone beslutsfattare sÀger bitar större Àn en fjÀrdedel av en tum kan vara skadlig för en hund. Om en hund svÀljer kvarts tum eller större, borde Àgarna ta bort benet och omedelbart kontakta en veterinÀr. Nylabone Àr trots allt av syntetiska polymerer och Àr inte avsedd för större intag.

Korrekt underhÄll

Nylabon Faror: Nylabone

Tillverkare av Nylabone sÀger att innan du ger en hund en Nylabone, se till att benet Àr intakt och helt. Om det saknas bitar eller sprickor Àr benet förmodligen inte sÀkert för anvÀndning. OcksÄ titta för att se hur slitna Àndarna och knogarna Àr. Om alltför mycket har slits bort Àr det förmodligen dags för en ny Nylabone. OcksÄ övervÀga chewer. NÄgra nylaboner Àr gjorda av mjuka, flexibla material. Andra Àr vÀldigt svÄra. För en fervent eller mycket stark chewer kan det hÄrdare benet vara det sÀkrare och lÀmpligare valet.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Överdriven Gnagning Hos Katter

✔ - Tecknar En Guldfisk Är Lycklig

✔ - Hur Man HjĂ€lper Din PojkvĂ€n Efter Att Hans Hund Dör


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!