Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Pet-Safe Pest Control

Vi vill alla ha vÄra hem och trÀdgÄrdar fri frÄn oönskade insekter.


Vi vill alla ha vÄra hem och trÀdgÄrdar fri frÄn oönskade insekter. Men om du Àr en husdjursÀgare, har barn eller Àr allmÀnt oroad över din hÀlsa, anvÀnder man bekÀmpningsmedel och andra skadliga kemikalier för att bekÀmpa skadedjur Àr ett mindre Àn önskvÀrt alternativ. Lyckligtvis finns det mÄnga naturliga lösningar mot skadedjursbekÀmpning som inte kommer att skada dig, ditt husdjur eller din familj samt gott om information som finns tillgÀnglig online, sÄ att du kan undersöka den bÀsta lösningen för ditt hus.

Pet-Safe Pest Control: pest

Forskning "Pet Friendly" Skadedjur Produkter

Det finns mÄnga skadedjurskontrollprodukter pÄ marknaden som innehÄller husdjur och barnvÀnliga, giftfria ingredienser. Dessa produkter finns tillgÀngliga online eller hos din lokala maskinvaruhandel och innehÄller ingredienser som citrongrÀs, citrusoljor och eukalyptus som Àr naturliga lösningar mot skadedjursbekÀmpning. Matkvalificerad diatoméjord Àr ocksÄ en mycket populÀr husdjursÀker lösning för att rida ditt hem och varv av sÄdana skadedjur som loppor, spindlar, skalbaggar och öronblommor. Bara försÀkra dig om att du anvÀnder matematisk diatoméjord snarare Àn "pool grade", som anvÀnds för poolfiltrering.

Under din sökning bör du komma ihÄg att Àven om en produkt stryker sig sjÀlv som "sÀllskapsdjurvÀnlig" eller "naturlig", bör du alltid undersöka den produkten för att ta reda pÄ om det finns fall dÀr det har orsakats sjuka effekter hos husdjur i det förflutna. Till exempel kan skadedjursprodukter som innehÄller ett "bittering" -agent som förmodligen stannar husdjur frÄn att intaga det, inte fungera pÄ husdjur som Àr ganska glada att hugga ner pÄ bittra saker. DÀrför fungerar inte bittert Àppelsprutmedel för ett antal hund- och kattÀgare. OcksÄ mÄnga naturprodukter och hemmet kan tyckas vara sÀkra, men Àmnen som Àr relativt sÀkra för mÀnniskor Àr inte sÀkra pÄ djur. Till exempel Àr anvÀndningen av öl, vitlök och / eller kaffegrund för att ta bort en snÀcka och snigel trÀdgÄrd inte en sÀker praxis för dem som Àger husdjur.

Döda myggor utan kemikalier

NÀr vÀdret blir varmare börjar myggor att yta. För varma sommarnÀtter som Àr fria frÄn myggor, försök att placera en skÄl lönnsirap eller brunt socker och vatten i en tallrik. Myggor kommer att lockas till de naturliga sockerarterna i blandningen och hÄlla sig till innehÄllet.
Om detta inte vÀdjar till dig, försök en insektlampa eller "bugzapper". Dessa lampor lockar myggor med ultraviolett ljus och elektroderar dem nÀr de kommer nÀra lampan. Mygglampor Àr ett utmÀrkt kemiskt fria sÀtt att kontrollera myggor, men bör anvÀndas med försiktighet som med nÄgon annan elektrisk apparat.

Kontrollmyror med tvÄl och vatten

För att döda myror, försök att blanda tre matskedar av giftfri tvĂ„l med 16 gram varmt vatten i en tom sprayflaska. Blanda innehĂ„llet och spraya dĂ€r myrpopulationen Ă€r mest förekommande. Om myrar Ă€r synliga, anvĂ€nd en trĂ€dgĂ„rdsslang för att ta bort kullarna. Även om myror kan komma tillbaka sĂ„ smĂ„ningom sprutar bergen med vatten en relativt snabb process och garanteras att inte skada din hund eller familj. Dessutom kan myror som samlas pĂ„ dĂ€ck, uteplatser eller betong elimineras med hjĂ€lp av en trĂ€dgĂ„rdsslang och disk eller tvĂ€ttmedel.

Introducera skadedjurskrÀvande insekter i din trÀdgÄrd

Att presentera andra arter av insekter i din trÀdgÄrd Àr ett utmÀrkt djurvÀnligt, giftfritt sÀtt att kontrollera vissa trÀdgÄrdsskadedjur. Du kan köpa levande nyckelpigor pÄ ditt lokala trÀdgÄrdscenter för att styra bladlöss eller introducera bönen mantisÀgg för att kontrollera olika insektspopulationer. Att introducera andra insektsarter kontrollerar inte bara trÀdgÄrdsskadedjur utan bidrar Àven till din trÀdgÄrds ekosystem utan att riskera din hunds, familjens eller miljön.

Ring en husdjursvÀnlig exterminator

För mer allvarliga problem med skadedjurskontroll, försök att ringa ett utrotningsföretag och frÄga dem om deras husdjur och miljövÀnliga alternativ. De flesta kommersiella exterminatorer kommer att ha djurvÀnliga alternativ tillgÀngliga och Àr den bÀsta resursen för att diskutera ingredienser, processer och utrotningsplaner.


Video: Pet Safe Pest Control: What You Need To Know

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Njursjukdom Och Hög Glukos Hos Hundar

✔ - Kan Du AnvĂ€nda Humant Balsam PĂ„ Hunden?

✔ - Daglig Engagemang NĂ€r Man Tar Hand Om En Valp


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!