Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Previcox För Människor

Vissa humana droger kan användas för att behandla vissa sjukdomar och tillstånd hos hundar.


Vissa humana droger kan användas för att behandla vissa sjukdomar och tillstånd hos hundar. Benadryl är ett exempel på ett mänskligt läkemedel som kan användas för hundar. Sällan är det någonsin acceptabelt att använda droger som har godkänts för användning hos hundar för att behandla mänskliga sjukdomar. Ett sådant läkemedel som inte ska användas av människor är Previcox. Previcox tillverkas enbart för användning hos hundar och bör aldrig provas av människor.

Previcox för människor: läkemedel

Identifiering

Previcox tillverkas av ett företag som heter Merial. Federal lag begränsar föreskriver detta läkemedel utom av en veterinär. Previcox kommer i tuggbara tablettform och ordineras vanligtvis i 5 mg doser för vuxna hundar. Previcox är ett antiinflammatoriskt läkemedel, men det är inte en steroid eller ett narkotiskt medel. Previcox tabletter brukar komma i en blisterförpackning. De ljusbeigefärgade pillerna administreras vanligtvis i 10 doseringspaket, men de kommer också i flaskor, vilka innehåller fler piller.

Fungera

Previcox är ett läkemedel som används för att behandla inflammation och smärta hos hundar som är förknippade med artros. Det används också för att behandla inflammation och smärta som hundar kan lida av operation som har utförts på mjukvävnaden. Det används också för att behandla smärta i samband med canine ortopedisk kirurgi. Sammanfattningsvis används Previcox för smärtlindring hos hundar och är ordinerad av en veterinär. Humant intag av detta läkemedel är starkt avskräckt av Food and Drug Administration.

potential

Det finns många negativa effekter som en hund kan lida av att använda Previcox, därför är det mycket farligare om en människa tar det. Faktum är att om en människa oavsiktligt intar Previcox, måste läkarvård genast sökas. En ansedd läkare skulle aldrig förskriva Previcox för människor.

effekter

Hundar som tar Previcox kan uppleva en negativ reaktion på medicinen. Några av de symptom som en hund kan uppleva sträcker sig från illamående och kräkningar till anorexi, minskad aptit och diarré. Smärta, liksom slöhet är också vanliga biverkningar. Dessutom kan Previcox påverka hundar på ett annat sätt och kan göra dem hypera. Om en hund är ordinerad Previcox för operation, kan snittstället svälla och suga och hunden kan också uppleva blåmärken. Med dessa typer av biverkningar möjliga hos hundar är det inte svårt att föreställa sig hur farligt detta läkemedel kan vara för en människa.

Varning

Det är viktigt för människor att inse hur farligt detta läkemedel kan vara om de tas in. Previcox kan orsaka följande biverkningar hos hundar: kardiovaskulär och respiratorisk; dermatologiska och immunologiska; hematologisk; urin såväl som gastrointestinal. Som med alla mediciner, kommer det att finnas biverkningar, men människor ska aldrig ta mediciner som har förskrivits till ett djur. Dessutom får djur aldrig ges läkemedel som har förskrivits till människor såvida inte en veterinär har rådfrågats först.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Katt Ångest Tecken & Symptom

✔ - Hur Man Justerar Skocknivån För Ett Osynligt Stängsel

✔ - Hur Man Gör Hemlagad Hermit Crab Klättring Leksaker


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!