Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Snabb Åtgärd För En Hund Sprayed Av En Skunk

Hundar älskar att söka vilda djur.


Hundar älskar att söka vilda djur. Ibland kan din hund bli för nyfiken eller ihållande och sniffa ut en skunk. Tyvärr kommer en skunk att spruta din hund och lämnar honom ofördragen. Det finns några snabba lösningar som du kan göra hemma för att befria ditt husdjur från lukten och göra honom välkommen i ditt hem igen.

Snabb åtgärd för en hund Sprayed av en skunk: snabb

Tomat juice

Snabb åtgärd för en hund Sprayed av en skunk: skunk

Det vanligaste botemedlet att rensa lukten av skunk från din hund är tomatjuice. Små hundar tar två stora burkar tomatsaft, och större hundar tar flera burkar. Blötlägg din hund ca 20 till 30 minuter. Skölj hunden helt och tvätta sedan med shampoo.

Hemmakur

Snabb åtgärd för en hund Sprayed av en skunk: skunk

Ett populärt hemhjälpmedel för att avlägsna lukten av skunk är 1 quart 3 procent väteperoxid, 1/4-kopps soda, 1 tsk diskmedel. Blanda lösningen tillsammans och täck ditt husdjur. Låt blandningen vara i minst 10 minuter och skölj ren. Upprepa vid behov. Kasta bort vad som är kvar.

Andra rättsmedel

Snabb åtgärd för en hund Sprayed av en skunk: hund

Några andra föreslagna medel inkluderar ättika och vatten. Blötlägg djuret och skölj, fortsätt att repetera om lukten förblir. Han kan inte längre lukta som en skunk, men han kommer att lukta som en pickle. Pulveriserade duschpaket är utmärkta för att avlägsna lukten, och andra säger att badhundar i Sprite eller 7-Up gör tricket.

Råd från Groomers

Groomers använder en lösning av diskmedel. Blötlägg hunden och tillsätt ca 1/4 till 1/2 kopp salt till vattnet, helt mätta din hund. Blötlägg hunden i salt / tvållösningen i ca 10 minuter. Skölj fullständigt och upprepa om det behövs.


Video: The Great Gildersleeve: The Campaign Heats Up / Who's Kissing Leila / City Employee's Picnic

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Påverkar Ljuset Guldfisk?

✔ - Vilken Är Sämre: Dog Poop Eller Cat Poop?

✔ - Vad Orsakar Valpar Att Vara Födda Döda?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!