Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Frälsare Väntar På Dagar För Att Rädda Envis Stray Fast I Träd

Efter att ha tillbringat fem dagar fast i ett träd mitt på vintern på long island, gjorde den här turiga kitty den på fast mark och levde för att berätta för sagan.


katt i ett träd

I förra torsdagen hörde Long Island invånare Debbie Hooper skrik av en katt över gatan. När hon gick ut för att undersöka kunde hon inte hitta katten på marken, eftersom daredevilkatten hade gjort sig väldigt hög i ett närliggande träd.

När Hooper och hennes grannar försökte samla kattungen ner blev det uppenbarligen bara mer och mer rädd. Kitty var så högt att det allvarligt kunde skada sig - åtminstone - om det bara hoppade eller föll ner. Dessutom är det vintertid på Long Island så nätterna var helt frysande.

Naturligtvis var invånarna oroliga för kattens välbefinnande.

katt i trädklättring

Efter fem svåra dagar av ansträngning blev Nordens folkdjursvårdsförbund involverad. Med hjälp av ett lokalt trädföretag tillsammans med många berörda grannar med filtar och nät, kunde räddarna säkert få katten ut ur trädet.

invånare som håller filtar för katt

Katten försökte först att klättra omedelbart upp i trädet, sannolikt överväldigad av sin nyfunna berömmelse. Men det tänkte snabbt två gånger om beslutet och scampered bort till en lokal kattkoloni, som troligen skulle regalera sina andra kattungar med berättelser om sin upprörande modighet.

katt rinner bort

Förhoppningsvis kommer katten att få lite välbehövlig vila och avkoppling efter ganska semester hootenanny.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - 7 "Stranger Things" Djurdräkter Som Redan Har Vunnit Halloween

✔ - 20 Katter Är Oskuldligt Bedårande Med Babyer

✔ - 29 Husdjur Som Är Så Upphetsade Till Halloween


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!