Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Senior Shelter Dog FĂ„r En Fantastisk Makeover Och Vi Kan Bara Inte Ens

En Àldre chihuahua som heter kikko besöker en chic salong i new york city för att göra livet i sitt liv!


Senior Shelter Dog Gets Fabulous Makeover & Vi kan bara inte ens

Han Àr lika bekvÀm i sitt hemland i Connecticut som han Àr hemma i New York City. Han Àr en kryssad tunnelbana ryttare, njuter av att besöka restauranger, Àlskar att sÀtta i timmar pÄ Fabio Scalia Salon Soho, och han delar allt pÄ Instagram.

Inte illa för en senior Chihuahua som en gÄng övergav sig till ett kommunalt skydd innan han kom till Best Friends Pet Adoption Center i New York City. Det Àr dÀr att han skulle trÀffa Lucio och Louie, ett par bestÀmda att ge Kikko ett bra liv.

Senior Shelter Dog fÄr en fantastisk makeover och vi kan bara inte ens: bara

Senior Shelter Dog fÄr en fantastisk makeover och vi kan bara inte ens: bara

Stor kÀrlek till en mycket rÀdd liten hund.

NÀr Kikko anlÀnde till husdjurets adoptionscentrum frÄn Animal Care Centers i NYC hade han vÀldigt dÄlig separationsangst och skakade och skÀllde i sin kennel nÀr mÀnniskor gick bort frÄn honom.

"Han ville inte vara ensam," sÀger adoptionsspecialisten Suzanne Remito. "Han Àlskade att hÄllas och var vÀldigt nöjd med mÀnniskor. Ibland skulle personalen bara sitta i ryggen i hundsarbetsomrÄdet och hÄlla honom medan han jobbar."

Titta pÄ: Kikko fÄr en makeover

Den uppmÀrksamheten hjÀlpte verkligen Kikko, som gradvis lÀt sitt vakt nere nog för att möta beundrare. (Och den hÀr söta killen hade mÄnga.)

Med sin snÀlla och milda uppmÀrksamhet, bedÄrande ansikte och liten statur som var perfekt för New York City, var Kikko det totala paketet - nÀstan. Hans separationsangstutmaningar gav en paus till potentiella adopterare, och Àven om adoptera ett Àldre husdjur med mÄnga fördelar var mÄnga familjer försiktiga med att anta ett Àldre husdjur som Kikko.

Kikko behövde nÄgon speciell som skulle titta pÄ honom och se honom som perfekt precis som han var. Och i Kikkos fall var den personen nÀrmare Àn nÄgon skulle ha trott. Faktum Àr att han var rÀtt bredvid. Och Ànnu bÀttre har han levt och hjÀlpt andra att se och kÀnna sitt bÀsta.

Senior Shelter Dog Gets Fabulous Makeover & Vi kan bara inte ens

NĂ€r adopteraren ligger precis bredvid.

Lucio och Louie var intresserade av att anta en hund, men de var tvungna att se till att det var rÀtt. Eftersom deras liv i storstaden innebÀr tunnelbanapendling, lÄnga dagar pÄ jobbet och kvÀllar ut med vÀnner visste de att de skulle behöva en hund som kunde följa med dem var de Àn gick. sÄ att anta en stor hund var inte en bra idé.

Lucio Àr stylist pÄ Fabio Scalia Salon Soho, intill husdjurets adoptioncenter. Ibland skulle personalen sluta med pÄ en promenad med en hund frÄn centrum. SÄ trÀffade Lucio Kikko. NÀr han hörde om Kikkos separationsangstutmaningar, var han lite försiktig om tanken pÄ att anta honom, men han bestÀmde sig för att besöka Kikko ÀndÄ.

Senior Shelter Dog Gets Fabulous Makeover & Vi kan bara inte ens

"Vi hade lite trÀffas och hÀlsade och han var lite limd pÄ mig", sÀger Lucio, som lÀrde sig den dagen att andra var intresserade av att anta Kikko ocksÄ. Han gick hem den natten och berÀttade för Louie om Kikko. De kom överens om att de skulle behöva agera snabbt om de ville ta hem hem.

WOOF: En hund med separationsangst fÄr en makeover

Det hÀnde nÀstan inte. Lucio lÀrde sig nÀsta dag att Kikko var pÄ vÀg att antas av nÄgon annan. "Vi tÀnkte att det inte var tÀnkt att vara," sÀger han. Men det antogs inte, och han och Louie tog det som ett tecken pÄ att Kikko var tÀnkt att vara med dem.

NÀsta dag slutade Lucio vid adoptionscentret och antog Kikko. Den lilla hunden tillbringade resten av dagen av sin nya pappa medan han arbetade. Sen senare pÄ natten redde han tunnelbanan hem med Lucio. Louie trÀffade dem pÄ vÀg hem, och Kikkos kÀrlek till honom var omedelbar.

Senior Shelter Dog fÄr en fantastisk makeover och vi kan bara inte ens: shelter

Kikko, salonghunden.

Inom nÄgra dagar började Kikko kÀnna sig avslappnad i sitt nya hem och överallt gick han med Lucio och Louie. De flesta dagar följer han Lucio till salongen, dÀr han antingen sitter tyst av Lucios sida eller (nÀr han uppmanas) pÄ klientens varv. Kikko har Àven en hundvÀn pÄ salongen (Abby Rose), som Àr mycket yngre och Àlskar att fÄ honom att leka.

Efter arbetet möts Louie, Lucio och Kikko ofta med vÀnner pÄ en hundvÀnlig restaurang för cocktails eller middag. PÄ helgerna vÄgar Kikko och hans pappor vanligtvis till sitt hem i Connecticut, dÀr Kikko Àlskar att koppla av efter en lÄng vecka i staden.

Senior Shelter Dog Gets Fabulous Makeover & Vi kan bara inte ens

All den tid som Kikko har spenderat i andras företag hjÀlpte honom verkligen med sin separationsangst. Faktum Àr att nÀr han lÀmnades ensam under sina första dagar i sitt nya hem, böjde Kikko ganska lite. Men nu skÀller han mycket mindre. "Han Àr aldrig ensam i mer Àn tvÄ timmar", sÀger Lucio. "NÀr jag gÄr ut utan honom Àr han vid dörren och vÀntar pÄ mig nÀr jag kommer hem."

Ett Àldre husdjur Àr det perfekta husdjuret.

Varför Àr det att Àldre hundar gör perfekta husdjur?

FrÄgan, som ofta stÀlls för personer som adopterar Àldre husdjur, fÄr Lucio och Louie att skaka huvudet. Lucio har alltid antagit valpar, men nu har han begrÀnsad tid att trÀna en ung hund, men det var bara förnuftigt att anta ett Àldre husdjur. Och nÀr det kom rakt ner till det, brydde Lucio och Louie inte hur gammal Kikko var. De antog Kikko pÄ grund av hans personlighet.

Han Àr blind i ett öga och efter 20 minuters spel vill han vila, sÀger Lucio. "Men Kikko har gjort oss att titta pÄ vÀrlden lite annorlunda nu nÀr vi har nÄgon att ta hand om och vi Àlskar det."

Senior Shelter Dog Gets Fabulous Makeover & Vi kan bara inte ens


Video: Kingsman: The Golden Circle

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Svart Björn UpptĂ€cker Hennes Äkta Passion Efter Att Ha GĂ„tt In I Musikerens Hem

✔ - 17 Katter Som Kanske Inte Är Fasta I LĂ„dor

✔ - 18 Djur Som Är Super Stolta Över Sig SjĂ€lv Just Nu


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!