Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Service Hund Krav I Kalifornien

Americans with disabilities act krÀver ingen sÀrskild identifiering för hjÀlpdjur, men kalifornien krÀver att alla hundar Ätföljer deras Àgare som hjÀlphundar att ha hundkort och rabiesvaccinationer.


Americans with Disabilities Act krÀver ingen sÀrskild identifiering för hjÀlpdjur, men Kalifornien krÀver att alla hundar Ätföljer deras Àgare som hjÀlphundar att ha hundkort och rabiesvaccinationer. Kalifornien företagsÀgare fÄr bara frÄga dig om din hund Àr ett servicedjur och vilka sÀrskilda uppgifter hunden utför.

Hund pÄ flygplan

Ta med en doktors brev nÀr du gÄr ombord pÄ ett plan med din servicehund.

California State Registration Requirements

NÀr du har haft din hund i 30 dagar kan du registrera honom som ett servicedjur i Kalifornien. Börja med att fÄ ett brev frÄn din lÀkare. Brevet mÄste ange att du har funktionshinder - doktorn behöver inte utarbeta om vilken typ - och att du behöver hjÀlp av ett hjÀlpmedel. Ta med detta brev och bevis pÄ din hunds rabieshot och hans spay eller neutrala procedur. Du mÄste visa bildidentifiering och underteckna ett affidavit som intygar att din hund har fÄtt utbildning för att hjÀlpa dig. Du behöver inte ett trÀningsintyg.

Ta en notering frÄn din lÀkare

Olika webbplatser erbjuder ID-taggar och dokumentation om du skickar in ett foto pÄ din hund och en betalning. Att erhÄlla certifiering garanterar inte att din hunds service djurstatus inte kommer ifrÄgasÀttas. Den enda dokumentationen som visar att din hund uppfyller nationella och kaliforniska tillstÄndskrav för ett servicedjur Àr en doktorsbrev som anger att du behöver ett servicedjur. Som med brevet för att fÄ Kalifornien statscertifiering behöver brevet inte ange ditt specifika funktionshinder.


Video: Ariana Grande - no tears left to cry

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Kan Jag Ge Min Hund Allegra För Allergier?

✔ - Allergier Och Post Nasal Dropp Hos Hundar

✔ - Vad LĂ€gger Du In I En Nestbox För Parakeets?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!