Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Biverkningar Av Malaseb

Malaseb Àr ett medicinskt schampo som anvÀnds för att behandla hudproblem hos hundar och katter.


Malaseb Àr ett medicinskt schampo som anvÀnds för att behandla hudproblem hos hundar och katter. Det Àr ett kraftfullt och effektivt sÀtt att bekÀmpa klÄda, svampinfektioner, ringmask och jÀstinfektioner. Det Àr mildt att anvÀnda pÄ unga valpar och kattungar, men det finns nÄgra milda till svÄra biverkningar som oftast orsakas av missbruk eller oavsiktlig intag av en hund eller katt som slickar shampoo av sina plagg medan de badas. Förhindra biverkningarna Àr lÀtt att uppnÄ med noggrann uppmÀrksamhet. Sjampotets medicinska vÀrde överstiger vÀsentligt eventuella komplikationer som ett resultat av dess anvÀndning.

FörtÀring

En av de vanligaste biverkningarna av att anvÀnda Malaseb medicinerad schampo Àr intag. Behandlingen krÀver att schampon lÀmnas pÄ kroppen i minst 10 minuter, upprepas tvÄ gÄnger vid varje behandlingssession. Det kan vara lÄng tid att kontrollera ditt husdjurs önskan att slicka pÄ sin rocka.

Gastrointestinal irritation

Lickning av schampon kan orsaka irritation i magen. Om din hund krÀks som ett resultat bör du söka lÀkarvÄrd.

Andningsirritation i luftvÀgarna

Att svÀlja shampoo kan ocksÄ orsaka irritation i luftvÀgarna som orsakar andningssvÄrigheter och svullnad. Sök omedelbart veterinÀrrÄd om ditt husdjur har problem med att andas eller verkar ha svullnad i nÀsomrÄdena eller halsen.

Ögonirritation

Att fÄ Malaseb i ditt husdjurs ögon Àr ett allvarligt problem och kan orsaka förÀndringar i ögat, infektion och smÀrta. Skölj vÀl med vatten och ring din veterinÀr om du mÀrker nÄgra förÀndringar i din hunds förmÄga att se eller förÀndra ögatets utseende.

Förebyggande

Noggrann uppmÀrksamhet pÄ anvÀndningen och att du aldrig lÀmnar din hund eller katt obevakad nÀr du anvÀnder schamponet eller lÀmnar den pÄ den föreskrivna tiden Àr den enda sanna sÀtten att förhindra olyckor med Malaseb.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hundar Som Liknar Pit Bulls

✔ - Naturliga SĂ€tt Att Behandla Beslag Hos Hundar

✔ - Hur Man FĂ„r En Hund Urin Luktar Ur Hus & Mattor


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!