Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Sluta Snö Från Att Klumpa På Min Hunds Tassar

Vare sig din hund älskar det snöiga vädret eller bara går ut när det är tvunget, ger vintern några speciella utmaningar för hundägare.


Vare sig din hund älskar det snöiga vädret eller bara går ut när det är tvunget, ger vintern några speciella utmaningar för hundägare. Snö ackumuleras lätt i håren mellan hundens kuddar. Hans kroppsvärme smälter delvis snön, sedan refreezes den till is. Dessa isbollar kan skära sina dynor och är obekväma, för att inte tala om den röra de kommer att lämna på ditt golv när han kommer tillbaka till ditt toasty hem. Tänk inte att du kan undvika problemen genom att hålla fast vid behandlade områden där snön smälts. De kemikalier som används för att smälta snö kan irritera din pups hud också.

Sluta snö från att klumpa på min hunds tassar: inte

Föremål som du behöver:
• Saxar
• Tvätta trasa
• Skyffel
• Stövlar

Steg 1 - Klipp ut de långa hår som växer mellan hundens kuddar. Det är inte nödvändigt att städa ut hela håret, bara klippa de långa håren som sträcker sig mellan tårna, eftersom det är håren som lockar snön.

Steg 2 - Torka av hundens fötter när han kommer in. Detta rensar bort överskjutande snö såväl som eventuellt salt eller andra avisningskemikalier som kan ha på hans fötter. En tvättduk som är fuktad med varmt vatten bör räcka för att rengöra din pup.

Steg 3 - Rens din hund en plats. Om det finns en bra snö på marken, skovla en väg till hans favoritbadplats så han behöver inte spåra genom den djupa snön.

Steg # 4 - Tänk på stövlar. Många hundar vägrar att ha på sig stövlar, och det kan vara en utmaning att hålla dem på, men om hunden har mycket långt hår på benen och fötterna, kan stövlar hjälpa till att hålla isbollar från att bilda i hans hår. Experimentera med olika stilar tills du hittar en som stannar kvar på din hund - och lämna honom inte obevakad med dem, eller du kan hitta att han lägger sig och tuggar dem.


Video: Snatch

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Förhindrar Och Behandlar Popeye I Betta Fish

✔ - Hur Man Bandage En Hunds Brutna Tå

✔ - Hur Man Säger Om En Valp Har En Uti


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!