Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Dessa Bilder Av En Rädd Sköldpadda & Hans Bästa Vän Är Turtley Amazing

När christine hill märkte en sköldpadda som torterades i sitt hölje på ett djurcenter ansåg hon det och blev bästa vänner med hundens cricket.


Det är ingen hemlighet att internet älskar osannolika djurvänner och pojke, har vi en söt för dig idag. Möt Larry, en afrikansk ansträngda sköldpadda och Cricket, en golden retriever. Det är svårt att föreställa sig en kyla sköldpadda och en energisk golden retriever är besties, men det hände.

Ett inlägg som delas av fozzcook (@fozzcook) den 25 september 2017 kl. 10:34 PDT

Så här kom de två djungelfamiljerna ihop. Enligt National Geographic började allt med en resa till djurparken. Christine Hill och hennes familj var på ett utbildningscenter i Santa Barbara, Kalifornien när de såg något de inte kunde ignorera: En sköldpadda (Larry) attackeras av de andra större sköldpaddorna i sitt hölje.

De uttryckte sina farhågor för personalen men var hjärtbristade för att lära sig att centrumet planerade att låta naturen gå sin kurs - även om det innebar mycket smärta för Larry. Christine lyckades övertyga centrumet för att låta henne ta Larry hem till sin fördjupade djurräddning i Palos Verdes (hon har för närvarande cirka 30 djur och säger att hon har en konstant rotation av rädda i hennes vård).

Ett inlägg som delas av fozzcook (@fozzcook) den 14 september 2017 kl. 10:24 PDT

Larry var förståndad i början - helt normalt för ett djur som kom in i en konstig miljö. Vad som äntligen hjälpte Larry att känna sig hemma var inte Christine eller någon av hennes mänskliga släktingar, det var familjen Golden Retriever, Cricket.

Ett inlägg som delas av fozzcook (@fozzcook) den 31 juli 2017 kl. 10:03 PDT

"Jag vet att det låter dumt, men det var nästan som om de pratade," berättade hon National Geographic. "Sedan den dagen har de varit oskiljaktiga."

Ett inlägg som delas av fozzcook (@fozzcook) den 2 juni 2017 kl. 09:57 PDT

Ett inlägg som delas av fozzcook (@fozzcook) den 21 december, 2016 kl 08:09 PST

De två blev så nära faktiskt att när Larry gick i viloläge, begravde han sig under Crickets hundbädd. Christine har dokumenterat sin vänskap på hennes Instagram och deras bilder och videoklipp har samlat tusentals liknande.

Ett inlägg som delas av fozzcook (@fozzcook) den 18 juli 2017 kl 12:42 PDT

Även om många av hennes rädda roterar, verkar Christine inte ha några planer på att återanvända Larry när som helst snart. (Hover to play.)

Ett inlägg som delas av fozzcook (@fozzcook) den 3 september, 2016 kl 08:32 PDT

"Han kommer att vinkla ner i korridoren för att hälsa på oss med Cricket när vi kommer hem. Larry och Cricket är verkligen det bästa av knoppar, "sa hon.

Ett inlägg som delas av fozzcook (@fozzcook) den 30 juli 2016 kl 12.00 PDT

Ett inlägg som delas av fozzcook (@fozzcook) den 31 okt, 2016 kl. 11:12 PDT

Vill du träffa mer osannolika djurvänner? Duh! Vem skulle inte! Bläddra igenom det här galleriet med 10 osannolika djurvänner som inspirerar dig att göra det bättre. Prenumerera också på Cuteness-nyhetsbrevet och följ oss på Facebook för de senaste informationen om hälsa och välbefinnande, DIY-projekt och nyheter om hundar (och sköldpaddor).


Video: De här djuren ska du INTE köpa i julklapp - Nyhetsmorgon (TV4)

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - 12 Fåglar Är Totalt Jerks

✔ - Hur Man Gör En Förhöjd Hundmatare

✔ - 146 Star Trek-Inspirerade Hundnamn


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!