Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Topp 10 Äventyr Av Wishbone Hunden

Varje barn pÄ 90-talet var besatt av wishbone - den klassiskt upplysta jack russell pÄ pbs som stÀndigt drömde sig till verk av storfiktion, som ofta spelade titeln / huvudrollen i en a + kostym.


Varje barn pĂ„ 90-talet var besatt av Wishbone - den klassiskt upplysta Jack Russell pĂ„ PBS som stĂ€ndigt drömde sig till verk av storfiktion, som ofta spelade titeln / huvudrollen i en A + kostym. SĂ„ kom med oss ​​pĂ„ en resa ner Nostalgia Lane som vi rĂ€knar ut vĂ„ra topp 10 Ă€ventyr av vĂ„r favorit bokvisa valp!

Topp 10 Àventyr av Wishbone hunden: Àventyr

1. Pride och fördom (Furst Impressions)

Topp 10 Àventyr av Wishbone hunden: Wishbone

Colin Firth som Mr Darcy i BBC Stolthet och fördom Àr allt bra och bra, men OMIGOD DU GUYS, Wishbone som Darcy i en PBS-d up Pride and Prej? NÄgon fÄr oss en svimnings soffa och nÄgra lukta salter stat! Det Àr sÄ söt, vi förlorar medvetandet.

2. Romeo och Juliet (Oh Rosie-oh, Oh Rosie-oh!)

Topp 10 Àventyr av Wishbone hunden: Àventyr

Åh, Wishbone spelade alla de klassiska romantiska lederna till paw-fection. I den hĂ€r epoken ledde hans förĂ€lskelse med skyddshund Rosie honom att kasta sig och hans förĂ€lskelse som Shakespeares stjĂ€rnkorsade Ă€lskare.

3. Sherlock Holmes (The Slobbery Dog and A Dogged Exposé)

Topp 10 Àventyr av Wishbone hunden: spelade

Wishbone gjorde tvÄ framtrÀdanden som Sherlock i Den Slobbery Hound, en ta pÄ sig Baskervilles hund, och En Dogged Exposé, för det var uppenbart att det var för svÄrt att hitta en hundspets för En skandal i Böhmen. Det Àr helt förnuftigt att Wishbone spelade Sherlock tvÄ gÄnger, eftersom supermjuk och just-a-smidge-bit-snarky pup var perfekt för rollen som den ikoniska know-it-all-sleuth.

4. Odysseyen (Homer, Sweet Homer)

Topp 10 Àventyr av Wishbone hunden: spelade

Under de tvÄ sÀsongerna hade Wishbone nÄgra bra getups, vilket gav oss alla #DogHalloweenCostumeGoals. Men gjorde hans trÄdar nÄgonsin bli bÀttre Àn den trojanska krigens vuxna pansar som han bar för att spela en bra Odysseus, stormer av stÀder?

5. Robin Hood (Paw Prints of Thieves)

Topp 10 Àventyr av Wishbone hunden: spelade

ÅtgĂ€rdssekvenserna i denna ep skulle dö för. Plus Wishbone slingrar en pil och pil utan att anvĂ€nda motsatta tummar? Little Jack Russell, du Ă€r en inspiration till oss alla.

6. Prinsen och Pauperen (Prinsen och Poochen)

Topp 10 Àventyr av Wishbone hunden: Àventyr

SjÀlvfallet Àr det enda som Àr bÀttre Àn en Wishbone TWIN WISHBONES. Vi tror att de saknade en ganska uppenbar hundspets hÀr i titeln, som hur heter det hÀr epet inte "Prinsen och Poten-per?" Men vad som helst, det Àr bra - Wishbone Àr #twinning! LÄt oss bara vara tacksamma sÄ hÀnde detta avsnitt alls.

7. Hackback of Notre Dame (The Hunchdog of Notre Dame)

Topp 10 Àventyr av Wishbone hunden: spelade

Wishbone som Quasimodo? Vi Àr ded. DED.

8. Don Quixote (The Impawssible Dream)

Topp 10 Àventyr av Wishbone hunden: Wishbone

Wishbone spelade inte alltid titeln pÄ boken han riftade pÄ. NÀr det gÀller Don Quixote spelade valpen Quixotes trofasta kÀmpe Sancho Panza, som gjorde all mening i vÀrlden, för vem Àr bÀttre att spela en lojal karaktÀr Àn en hund? Vi godkÀnner 100% av denna typgjutning.

9. Time Machine (Bark till framtiden)

Topp 10 Àventyr av Wishbone hunden: spelade

Wishbone Time-reste i sin fantasi ser badass i en bowtie i denna H.G.Wells-inspirerade ep.

10. Wishbone's Dog Days of the West

Topp 10 Àventyr av Wishbone hunden: Àventyr

Det var ganska oklart vad, om nÄgot, arbete av klassisk litteratur Wishbone Wild West TV-film baserades pÄ (Lonesome Dove? Mayyyybe?). Men ocksÄ, vem bryr sig - för att Wishbone reste en hÀst. Vi Àr bra hÀr, killar.

Alla bilder: PBS


Video: WHAT'S ON KAYLA'S PHONE? | KAYLA STYLE | We Are The Davises

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - 20 Stora Hundar Som Fortfarande Tycker Att De Är SmĂ„ Valpar

✔ - Bara 15 Husdjur Som Är Helt Meh Om Jul

✔ - Upptagen Vid Sjungande Hundkonkurrens Orsakar Den Mest BedĂ„rande Kontroversen NĂ„gonsin


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!