Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Typer Av Decongestants För Felines

Katter kan lida av bakteriella infektioner och virusinfektioner som orsakar trÀngsel i bihÄlorna.


Katter kan lida av bakteriella infektioner och virusinfektioner som orsakar trÀngsel i bihÄlorna. Detta kan orsaka smÀrta och obehag för katten och för att de inte bara kan blÄsa nÀsan, kan katter behöva lite hjÀlp i form av en frikÀnsla. Det finns nÄgra olika avvikande alternativ att vÀlja mellan, med vissa katter som svarar bÀttre pÄ nÄgon Àn andra.

0

Chlortrimeton

Chlortrimeton Ă€r en överklagande tabletter som sĂ€ljs som livsmedel men kan anvĂ€ndas sĂ€kert hos katter. Innan du ger medicinen till din katt, var noga med att den inte blandas med andra mediciner. Innan du behandlar din katt, kontrollera med veterinĂ€ren för en rekommenderad dos, Ă€ven om kattungar kan ta ÂŒ tablett tvĂ„ gĂ„nger om dagen. Kattungar som Ă€r 9 veckor gamla till 4 mĂ„nader kan ta 1/3 tablett, och den genomsnittliga vuxna katten kan ta upp till Âœ ett piller tvĂ„ gĂ„nger om dagen. Behandlingen ska inte överstiga tre till fyra dagar.

Benadryl

Benadryl Àr ett annat decongestant sÀkert för anvÀndning hos katter, Àven om det vanligtvis inte Àr lika effektivt som chlortrimeton vid behandling av trÀngsel. Benadryl Àr generellt mer fördelaktigt vid behandling av ormbett, reaktioner pÄ vaccinationer, klÄda och insektsbett. Om du vill försöka behandla med Benadryl kan du köpa den i disken och det ska inte kombineras med andra lÀkemedel i kapsel eller piller. Katter kan ta 10 mg var 8: e timme.

NĂ€sspray

Nasal spray Àr ett annat decongestant alternativ för din katt. Köp vanlig salin nÀspray och behandla din katt var sjÀtte till Ätta timmar. Detta kommer att bidra till att naturligt öppna bihÄlorna och kan anvÀndas i samband med andra fÀllmedel som klorrimeton eller benadryl. Nasal spray Àr ofta mycket effektiv vid behandling av trÀngsel hos katter och de flesta kommer inte att bekÀmpa nÀssprayen sÄ hÄrt som de kommer att kÀmpa tabletten ned i halsen.

Ånga

Ånga eller fuktig luft kan hjĂ€lpa till att lindra trĂ€ngseln naturligt. Du kan ge Ă„nga till din katt pĂ„ ett par olika sĂ€tt. Den lĂ€mpligaste metoden Ă€r att ansluta en förĂ„ngare och se till att de andas in i den fuktiga luften. Om du inte har en förĂ„ngare kan du ta med dig katten i badrummet medan du dricker. Du kan duscha och katten kommer att dra nytta av Ă„ngan i rummet.


Video: HSN | Healthy Innovation Gifts 12.09.2017 - 08 AM

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man HjĂ€lper En Moderhund Som Ger Födseln

✔ - Kattbrutna Ben Symptom

✔ - Är Min Hund Avundsjuk PĂ„ Min Nya PojkvĂ€n?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!