Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Upptagen Vid Sjungande Hundkonkurrens Orsakar Den Mest Bedårande Kontroversen Någonsin

Tävlande är i uppror efter att en 6-årig husky förlorar en frenchie som bryter ut i låt på en tunnelbana restaurang.


Denna sjungande hunden vann sin familj en semester

Om du behöver en annan anledning att lägga till i listan med titeln "Varför hundar är de största och definitivt, definitivt bättre än människor på alla sätt" (vi har alla den listan, eller hur?), här är en för dig: De kan sjunga bättre än människor.

Åtminstone kan några av dem. LIVE med Kelly och Ryan höll en "Bow Wow Wow" tävling för att sjunga hundar där tittarna skickade in videoklipp som röstades fram av publiken.

Rico, en 6-årig sibirisk Husky från West Michigan med en ängls skull, tillkännagavs som vinnare, tjänar sina ägare, Jason "Harv" och Melanie Hargreaves, en fri resa till St Lucia.

Melanie Hargreaves hund, Rico

Rösta på din favorit Bow Wow Wow-video genom att tycka om det! Från Scottville, Michigan... Melanie Hargreaves hund, Rico! Rico är en sexårig typisk Siberian Husky och är extremt vokal. Han är mycket intelligent och har en förmåga att efterlikna sitt pack (hans familj). Han älskar klassiska rock och pop hits från 70-talet och 80-talet.

Tyvärr var Rico inte den sanna vinnaren av tävlingen. LEVA publicerade en uppdatering på Instagram som förklarar att det fanns ett beräkningsfel med rösterna och den faktiska Amber Martin och hennes hund, Walter.

Amber Martin hund, Walter

Rösta på din favorit Bow Wow Wow Video genom att tycka om det! Från Leander, Texas... Amber Martin hund, Walter! Min lilla kille är inte rädd för att visa världen sina känslor... om jag tar för lång tid för att få en smörgås eller veterinären inte går fort, är han definitivt inte rädd för att visa världen alla känslor. Vissa kallar det dramatiskt, men han kommer att berätta att det är all passion. När han inte är lugn och insamlad ger han huvudet lutade bakåtföreställningar som tvingar dig att titta på showen och han ger dig alltid extra.

Men allt slutar bra! Som Ludington Daily News rapporterade Rico sin underbara röst fortfarande Hargreaves en fri resa.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - 22 Tumblr Inlägg Om Hundar Som Aldrig Kommer Att Bli Roliga

✔ - Baby Pandas Slåss Med Allt Och Det Är Allt Förtjusande

✔ - 605 Unika Namn För Kvinnliga Hundar


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!