Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Användning För Ritning Av Salva På Hundar

Ritning salve är en salva som ofta används för hästar, hundar och även människor i behandling av hudförhållanden och nackdelar.


Ritning Salve är en salva som ofta används för hästar, hundar och även människor i behandling av hudförhållanden och nackdelar. Salvan är gjord av olika örter, rötter och oljor, och den primära ingrediensen är ichthammol, en vätska extraherad från skifferstenar.

Användning för ritning av salva på hundar: ritning

dermatit

Hundar kan vara mottagliga för dermatit eller hudinflammation, orsakad av smittade hårsäckar, allergier och loppbett. Vissa raser som bulldogar, mastiffer och blodhundar är predisponerade för huddermatit. Ritning salva kan användas för att rita ut puss och bakterier som kan bildas under huden som ett resultat av inflammation och hjälp vid snabbare helande. Applicera ritningen salva och täcka den med en gasväv. Täck salvbrunnen på platser där hunden kan slicka och ta det in.

Små nedskärningar och sår

Ritning salva har antiseptiska och mikrobiella egenskaper som kan hjälpa sår att läka snabbare. Hundar är vanligtvis snabbläkare, men att applicera en liten bit av salvesalva kan hjälpa till att förhindra att såret blir smittade. Teckningssalva kan också användas för att dra ut främmande föremål som flisar eller glasstycken som kan skada en hund.

Eksem

Ritning salva används ofta av personer med eksem att läka torr och kliande hud och det fungerar lika bra på hundar med eksem. Applicera ritningen salva till den torra huden genom att avskilja håret. Salmen kommer att underlätta hundens obehag och hjälpa till att återfuka huden. Det kan också bidra till att förhindra infektion av eksemplåster att hunden klipper alltför mycket. Undvik daglig användning på platser där hunden lätt kan slicka eller ge adekvat bandage för att förhindra intag.

kokar

Kokar, abscesser djupt under huden, är en frekvent sjukdom för hundar som orsakar smärta, obehag och svullnad. Ritning salva fungerar på kokar genom att dra ut bakterierna och pussen som finns djupt under huden. Vid första tecken på rött, svullet och irriterat hud applicerar du ritningslöket över natten och täcker med ett bandage. När koka sprutar och släpper ut pussen, byter ofta bandaget tills vätskan slutar komma ut och koka med antibiotikumsalva.


Video: Den Superspindel Som Heter Venommonsterna Fångade Och Lade Bomben På Människan # 34

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Håller Loppor Från Att Bita Dig

✔ - Hur Man Behandlar Hundar För Lökförgiftning

✔ - Vad Är Behandlingar För Serombildning Hos Hundar?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!