Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Vinäger Cures För Mange

Mange är en angrepp av små kvalster som går in i hundens hud och fest på blodet.


Mange är en angrepp av små kvalster som går in i hundens hud och fest på blodet. Mange kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner och i sällsynta fall döden. Symptom på många inkluderar viktminskning, överdriven repning, uttorkning och bruna märken som visas på hundens huvud och nacke. Öronen kan bli crusty med urladdning. Förlusten av pälsen kan vara så svår att du kommer att kunna se rosen på din hunds hud och fläckar av skallighet. Äppelcidervinäger är ofta ett effektivt naturligt folkmedel för helande på grund av dess antiseptiska och antibakteriella egenskaper.

Vinäger Cures för Mange: hundens

Äppelcider vinäger svamp bad

Bathe din hund med en medicinsk shampoo och handdukstork. Blanda 1/2 kopp äppelcidervinäger, 1/2 kopp Borax och 1/2 kopp varmt vatten i en stor skål eller hink. Doppa en ren svamp i blandningen och gnid det försiktigt hela hunden, se till att lösningen kommer i kontakt med hela hans hud, inklusive huvudet och bakom öronen. Undvik att få blandningen i hundens ögon. Låt sin päls lufttorka. Svampbadet hjälper dig att bli av med kvalsterna och ta tillbaka hundens friska kappa.

Äppelcider Vinäger Spray Treatment

Blanda 1 kopp äppelcidervinäger med 1 kopp vatten. Lägg det till en sprayflaska. Dela din hunds päls med en kam och spray lösningen över hela din hund, se till att lösningen mättar huden. Låt sin päls lufttorka. Spruta lösningen på din hund två eller tre gånger i veckan, beroende på svårighetsgraden på hans fläck. Undvik din hunds ögon vid sprayning.

Äppelcidervinäger i mat

Tillsätt äppelcidervinäger till din hunds mat eller vattenskål för att bli av med många. Börja med några droppar äppelcidervinäger och öka gradvis mängden baserat på din hunds vikt. Använd 1 tsk äppelcidervinäger för hundar upp till 14 pund; 2 teskedar för medelstora hundar mellan 15 och 34 pund; 1 matsked för stora hundar mellan 35 och 85 pund. Foder inte äppelcidervinäger till din hund om han är allergisk mot jäst, benägen för jästinfektioner eller har irriterade tarmar.


Video: 7 Beneficios De Belleza Sorprendentes Del Vinagre De Sidra De Manzana

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Stoppar Kliande Öron Hos Katter

✔ - Herbal Antibiotika För Katter

✔ - Blir Hundar Generad?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!