Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Vad Är Quadritopsalva?

Quadritopsalva, för katter och hundar, Àr en kombinationsmedicin som tjÀnar fyra syften med fyra aktiva ingredienser.


Quadritopsalva, för katter och hundar, Àr en kombinationsmedicin som tjÀnar fyra syften med fyra aktiva ingredienser. Quadritop har en antiinflammatorisk steroid, en kliarreliever, ett anti-svamp antibiotikum och en antibakteriell komponent. Tillsammans i en suspension gör de Quadritop en allt-i-ett-applikation för allvarliga hudsjukdomar och infektioner. Andra salvor som innehÄller samma produkter Àr Panolog och Animax.

Rör med salva isolerad pÄ en vit bakgrund

SvÄrighetsgraden av ditt sÀllskaps skick dikterar hur lÀnge han behöver Quadritop.

Quadritop Active Ingredients

Quadritop salva innehÄller triamcinolonacetonid, en kortikosteroid som fungerar som en antiinflammatorisk - det minskar svullnad och smÀrta i samband med hudsjukdomar, vilket gör att lesioner kan lÀka.

Neomycinsulfat Àr ett antipururitiskt lÀkemedel; det lindrar intensiv klÄda sÄ att ett hus slutar att skrapa huden - dÀrför begrÀnsar risken för sekundÀra infektioner som Àr svamp eller bakterier.

nystatin Àr ett antifungalt antibiotikum för att behandla jÀstinfektioner i huden. I kombination med tiostrepton i Quadritop, hjÀlper det att lÀka jÀst och bakteriella infektioner i huden.

Indikationer för anvÀndning

Quadritop behandlar flera typer av hudinfektioner, inklusive cystor mellan tÄren hos hundar och katter, och infektioner i hund-analkörteln. VeterinÀrer föreskriver vanligtvis Quadritop för hudsjukdomar med inflammation och för dermatit Ätföljd av sekundÀra infektioner. Atopisk huddermatit orsakad av kontaktallergier, seborré, eksem eller parasitinfektioner behandlas med Quadritop-salva.

Applikationsanvisningar

Följ din veterinÀrs instruktioner om hur ofta du ska applicera Quadritop salva, eftersom dosen kan variera kraftigt frÄn en gÄng i veckan till upp till tre gÄnger om dagen beroende pÄ svÄrigheten av ett sÀllskapsdjurs tillstÄnd. AnvÀnd alltid handskar och rengör ditt husdjurs hud noggrant för att avlÀgsna smutsiga utslÀpp, anvÀnd sedan salvan i en tunn film till det drabbade omrÄdet. Handskar skyddar dina hÀnder mot eventuell förorening av din hunds hudsjukdom.

DrÀnera analkörtlar och cyster, och fyll dem med salva för att behandla körtlarna internt.

Rengör ditt husdjurs öron innan du applicerar Quadritop-salva, i den mÀngd som din veterinÀr har instruerat och massera öronens baser för att fördela salvan.

Varningar och försiktighetsÄtgÀrder

Observera ditt husdjur noggrant för kĂ€nslighet för nĂ„gon av de fyra aktiva ingredienserna i Quadritop. Övervaka ditt husdjurs intag och utmatning av vatten och rapportera eventuella förĂ€ndringar till din veterinĂ€r. Polydipsi Ă€r överdriven törst; polyuri Ă€r överdriven urinproduktion frĂ„n att dricka mer vatten Ă€n normalt.

Om anvÀndningsomrÄdet förblir rött och svullet eller verkar bli vÀrre, ring din veterinÀr. Vissa husdjur Àr allergiska mot neomycin.

Djur ska aldrig ta Quadritop. Quadritop kan inte anvÀndas i ögonen som en oftalmisk behandling.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Gammal Behöver En Manlig Hund Vara Till Rasen?

✔ - Hur Man BerĂ€tta Om Din Hund Är I Arbetet - Tecknen

✔ - Hur Man Bryr Sig Om En Maltipoo Valp


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!