Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Vilka Grönsaker Är Hälsosamma För Hundar Att Äta?

Hundar är som människor, som människor, opportunistiska matare som kan och kommer att äta nästan vad som helst.


Hundar är som människor, som människor, opportunistiska matare som kan och kommer att äta nästan vad som helst. Under hela sin utveckling har hundar i naturen varit tvungna att äta ett brett utbud av mattyper, inklusive frukt och grönsaker, liksom djurämnen. För att en husdjurshund ska vara den mest hälsosamma behöver den ett balanserat dagligt intag av vitaminer och näringsämnen som ofta bara kan ge grönsaker.

Vilka grönsaker är hälsosamma för hundar att äta?: människor

Broccoli och Sprouts

Vilka grönsaker är hälsosamma för hundar att äta?: hundar

Medlemmar av kålfamiljen, som broccoli och bröstspiror, är inte bara rika på vitaminer, men innehåller cancerfämpande fytokemikalier och anti-agingföreningar som är nödvändiga för en balanserad kost. Att lägga små, lättångade delar av dessa grönsaker till hundens mat främjar ditt husdjurs övergripande mage och blåsans hälsa.

morötter

Vilka grönsaker är hälsosamma för hundar att äta?: hundar

Riven morötter eller små bitar av morötter som läggs till hundens dagliga kost ger en nödvändig ökning av vitamin A, betakaroten, en mängd andra vitaminer och viktiga antioxidanter som kommer att hålla ditt husdjur hälsosamt och skydda eller till och med förbättra sin syn. Baby morötter kan erbjudas i stället för hundkakor eller köpte godis.

Peppers

Vilka grönsaker är hälsosamma för hundar att äta?: grönsaker

För att ge tillräckliga mängder C-vitamin till din hunds dagliga kost, försök att mata dem hackade, ångade röda paprikobitar. Röda paprika är en utmärkt källa till beta-karoten och det cancerframkallande fytokemiska, lykopenet. Bell peppers minskar risken för grå störningar och andra ögonproblem, samt avvärja artrit som din hund åldrar.

Gröna bönor

Vilka grönsaker är hälsosamma för hundar att äta?: grönsaker

En annan ersättning för hundkakor är gröna bönor. Håll några lätta ångade gröna bönor praktiska för att belöna din hund. Gröna bönor är en hälsosam, lågkalorig behandling som är hög i vitamin C, vitamin K och mangan. Fiber och grovfoder i gröna bönor ökar också din hunds matsmältningssystem.

Spenat

Vilka grönsaker är hälsosamma för hundar att äta?: grönsaker

Spenat har länge betraktats som en näringsrik viktig grönsak, rik på järn och betakaroten. Juice den, ånga den eller finhacka den innan du lägger den till hundens mat. Spenat innehåller också höga nivåer av vitamin K, vilket upprätthåller god benhälsa och tillväxt.

Selleri

Vilka grönsaker är hälsosamma för hundar att äta?: hälsosamma

Om din hund är artritisk, försök att lägga till några sellerijuice eller hackade bitar av selleri till maten. Selleri är en bra källa till fiber och kalium. Selleri är också ett naturligt diuretikum som stimulerar urinproduktionen och kan hjälpa till med att eliminera överskottsvätskor och därmed främja god njure och urinvägs hälsa i ditt husdjur.


Video: ÄTER GRÖNSAKER FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Blir Hund Uppfödare

✔ - Hur Man Gör Ett Hundrockmönster

✔ - Beteenden Hos En Moderhund Efter Födseln


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!