Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Varför Sover Min Hund Mellan Mina Ben?

Det hÀr Àr vad vi vet: en hund som sover trycker mot dig försöker knyta med dig. Aw! Precis som mÀnsklig cuddling, visar din hund din kÀrlek genom att trycka mot dig.


kvinnor med varma strumpor och liten hund

Hundar har ingen brist pÄ mystifierande beteenden. De sniffar crotches, de Àter grova saker, de stjÀl vÄrt underklÀder. Och av nÄgon anledning verkar de Àlska att sova mellan vÄra ben. Varför?

WOOF: Tecken som en hund har förbundit med dig

Trots det faktum att mÄnga hundÀgare rapporterar att deras hunds föredragna sovlÀge ligger mellan benen, finns det inte mycket forskning om Àmnet. Det hÀr Àr vad vi vet: En hund som sover trycker mot dig försöker knyta med dig. Aw! Precis som mÀnsklig cuddling, visar din hund din kÀrlek genom att trycka mot dig.

Din hund gillar att vara nÀra dig.

MÄnga hundar tycker ocksÄ om att sova lockad eller pÄ deras sida. Det Àr troligt att dina ben bara bidrar till dessa positioner. Din hund vill vara bÄde bekvÀm och vara nÀra dig, och att sova mellan benen Àr ett bra sÀtt att uppnÄ bÄda. Plus, hon Àlskar dig!

SmÄ hundar kan koka mer.

Denna position Àr förmodligen vanligare hos smÄ hundar, som faktiskt kan passa mellan ett par mÀnskliga ben. Om du har en stor hund, kanske de föredrar att sova tillbaka till ryggen med dig, eller "skona" dig. Detta beteende Àr sannolikt av samma skÀl att deras mindre motsvarigheter vill sova mellan sina Àgares ben: komfort och tillgivenhet.

Hunden gömmer sig under filt

Vissa hundar hugger instinktivt.

Dessutom Àlskar vissa hundar att vara burrowed under filtar. Det framkallar sannolikt kÀnslor av att vara i en sÀker, komfortabel hÄl, vilket skulle vara tröstande för hundar baserat pÄ deras utveckling som djuren. Sova mellan benen Àr ett utmÀrkt val för hundar som Àlskar att grÀva, för det garanterar inte bara att de kommer att ligga under filten hela natten, det ger den extra komforten att vara snuggled mot dig.

CUDDLES: Vad betyder det nÀr din hund snugglar med dig?

Om din hund sover mellan dina ben, anser du det vara ett komplement. Din hund Àlskar dig och vill visa dig kÀrlek - oavsett om det Àr bekvÀmt för dig.


Video: Hur smart Àr min hund?

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Snart Efter Födsel Startar Valparna VĂ„rd

✔ - Hur BestĂ€mmer Hundar Var Man Ska Pissa?

✔ - Hur Man Vet Om Din Hunds Vatten Bröt


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!