Webbplatsen Handlar Om Husdjur

En Kvinnas Varning Till Andra Kattägare: "Gör Inte Samma Misstag Som Jag Gjorde"

Läs om du har en katt, särskilt en ung.


Låt mig börja med att säga att katten i fråga överlevde händelsen och är nu blomstrande, så att du kan fortsätta att läsa utan en överraskande känsla av rädsla. Som sagt, bosätta sig i en hårdnande saga.

Imgur användar- och kattägare Ramphasto publicerade en serie bilder som varnar med kattägare mot en hot att hon inte ens var medveten om: hårband.

När hennes katt Ollie plötsligt började kasta upp blev hon naturligtvis bekymrad. Hennes oro intensifierades när Ollie slutade flytta, och hon rusade honom till en akut veterinär.

Katt Ollie med en konisk postoperation

Ollie återhämtar postoperation

Efter blodarbete och röntgen bestämde veterinären att det fanns någon form av hård massa i Ollies mage och tarm. Han behövde akutoperation, som Ollie: s ägare självklart godkände, trots att priset var 4 000 dollar.

Ollie: s ägare var chockad när veterinären drog en massa hårband ur sin mage.

Massa av hårband dras ut ur kattens mage

Hårbanden drog ut ur Ollies mage

Veterinären blev mindre förvånad. De berättade för Ollies ägare att det är vanligt för katter, särskilt unga katter, att svälja saker som hårband, sträng eller garn. Ollies ägare hade sett honom leka med sina hårbanden, men hon hade aldrig föreställt sig att han svälja dem eller den förödelse de kunde få på sina insider. Doktorn vet även att de en gång utförde operation på en katt som slog in en hel bolls värde av garn.

Två katter ligger på soffan

Ollie, levande och bra, hänger med sin vän

Ollies ägare delade sin historia i hopp om att spara andra kattägare stressen, för att inte tala om kostnaden för vad hon gick igenom. Så ett varningstecken: Om du har katter, särskilt unga, håll dem borta från hårband och liknande svällbara föremål. Naturligtvis är det de saker som katter älskar, men det finns gott om kattleksaker som är säkra alternativ. Emergency Hairband kirurgi är något som ingen borde utstå.


Video: Le chinois se déchaîne: un des plus beau classique de Jackie Chan

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Gör Din Egen Mjölkbyte För Lamm

✔ - Hindben Svaghet Hos Hundar

✔ - Vad Äter Landsköldpaddor?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!