Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Din Barndomshund Kan Ha Hjälpt Till Att Förhindra Dessa Vanliga Sjukdomar

Två nya studier visar att det kan finnas hälsofördelar för att minska olika allergier för små barn som växer upp med hundar som är närvarande i hemmet.


Att växa upp med hundar är förmodligen det bästa sättet att uppleva barndomen. Barnens naturliga lekfulla personligheter kombinerat med ett barns nyfikenhet och fantasi är inget annat än magisk.

Två vänner spelar höga flygblad med kartongvingar

Men en ny studie som ursprungligen presenterades vid en större allergidoktors årsmöte tyder på att hundar kan erbjuda ännu mer service till barn än att bara vara lojala leksamater. De kan faktiskt minska symtomen på både allergiska reaktioner relaterade till eksem och astma.

Din barndomshund kan ha hjälpt till att förhindra dessa vanliga sjukdomar: allergier

Två separata studier kopplade till vissa heath fördelar för hundägande hos små barn. Den första studien visade att barn som föddes i hem där en hund var närvarande under graviditeten tycktes ha mer skydd mot allergiskt eksem.

WOOF: MESSY HUNDAR kan vara nyckeln till hälsosamma barn

Faktum är att barn som föddes i hem som hade minst en hund var mindre benägna att utveckla tecken på barndomeksem vid 2 år. Även om barnet i åldern 10 visade sig slita av, är det fortfarande ett extremt viktigt resultat med tanke på många orsaker till barndomeksem, är det fortfarande mystiskt.

Lyckliga vänner

Den andra studien föreslog att även barn som är allergiska mot hundar kan uppleva minskning av astmatiska symptom från vissa typer av icke-allergen bakteriell exponering. I grund och botten, när barn utsattes för vissa bakterier som hundar kan bära, fann de minskad astmatisk symtom.

Pojke och valp

Självklart var hundar inte ett botemedel-allt. Exponering för allergenet som utlöser hundallergi har fortfarande skadlig påverkan på barn och kan till och med göra symtomen värre. Så bara för att din hundkompis kan hjälpa till att minska vissa symtom betyder inte att du automatiskt ska sätta dem i ansiktet av barn som har andra allergier.

Forskare betonade också att de måste göra mycket mer tester innan de verkligen förstår länken - positiv eller negativ - mellan hundar och allergier hos barn. Men dessa tidiga fynd verkar föreslå vad de flesta redan visste: Hundar och barn är ganska mycket en perfekt parning.

Din barndomshund kan ha hjälpt till att förhindra dessa vanliga sjukdomar: barn


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Over-The-Counter Angstmedicinering För Hundar

✔ - Hur Man Slutar Papegoja Diarré

✔ - Polisen Varnar Invånare För Att Hålla Sig Borta Från "Zombie Dogs"


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!